srijeda, 27. siječnja 2016.

AVON - Royal jelly set and lipbalm


ENG: Hi girls! Today I present you new goodies from AVON - LINK. This time I received Royal jelly 3 pcs set and new lip balm. I am very thankful to company AVON for all these product that they sent to me. :)

HR: Ćao cure! Danas ću vam prestaviti nove stvarčice iz AVONA - LINK. Ovog puta sam dobila Set od matične mliječi i balzam za usne u boji. Jako sam zahvalna za sve proizvode koje mi je poslala kompanija AVON za testiranje :)


ENG: First items from 3 pcs set is BODY LOTION for really dry skin. For only 6,90 BAM you will get 400 ml of product. I have really dry skin on my legs and arm, especially at winter. I really need to use body lotion ever single time after showering, or my clothes ( especially black clothes) will have all that white peeled part of skin. I already use this lotion and I am satisfied with moisturizing effect and my skin is really soft now.

HR: Prvi artikal iz trodjelnog seta je ovaj LOSION ZA TIJELO za jako suhu kožu. Za samo 6,90 KM dobijete 400 ml proizvoda, što mislim da je odlično. Ja imam jako suhu kožu ruku i nogu, naročito zimi. Ako ne koristim losion posije svakog tuširanja po mojoj odjeći (naročito se vidi po crnoj) ostanu oni bijeli tragovi operutane kože. Ovaj losion sam probala i jako sam zadovoljna, brzo se upije, lijepo njeguje i koža je glatka.

ENG: Second items from set is HAND CREAM. Again, this hand cream is for dry skin, and made from Royal jelly. Like I already said I have very dry skin on my hands, and I need to use hand cream on daily base. I try this product already and I am really satisfied. Minute after you apply cream, all product is adsorb in skin and you can continue with you daily activity. For 3,50 BAM you will get 100 ml of product.

HR: Drugi artikal iz seta je KREMA ZA RUKE. I ova krema je za jako suhu kožu, također napravljena od matične mliječi. Kao što sam već rekla imam jako suhu kožu ruku i svakodnevno moram koristiti kremu za ruke, pogotovo zimi zbog vjetra mi ruke jako ispucaju. I ovaj proizvod sam već probala i jako sam zadovoljna. Nakon samo minute nakon nanošenja krema se upije i možete normalno raditi svoje svakodnevne aktivnosti. Zaista fino hidratizira kožu i ima lijep miris. Za 3,5 KM dobijete 100 ml kreme za ruke.



ENG: Last items from set is FACE CREAM, price is 4,50 BAM and you will get 100 ml of product. Unfortunately, my face skin is oily so this cream is not for my type of skin. I already gave this cream to my mom and she is really happy. She has dry face skin and she use this face cream every morning. Great present for my mom ;)
HR: Zadni artikal iz seta je KREMA ZA LICE, cijena je 4,50 KM i dobijete 100 ml proizvoda. Nažalost ja imam masnu kožu lica i ova krema ne odgovara za moj tip kože, tako da sam je već poklonila mami. Ona ima suhu kožu i koristi ju svako jutro i jako je zadovoljna. Odličan poklon za mamu ;)


ENG: Last items for this haul is this amazing LIP BALM in color BERRY SMOOTH. Price is on sale: 7,50 BAM, and you will receive 3,6 g. When I received package from AVON I think that this is just normal lipstick, but after I apply this on my lips, I feel that something is different. My lips were soft and hydrated, then I sow in catalog that this is lip balm in color. I was really surprised, lips looks amazing and they are hydrated in the same time. Amazing product, definitely you need to buy this for this winter time.

HR: Zadnji artikal za ovu recenziju je BALZAM ZA USNE u boji BERRY SMOOTH. Cijena je na sniženju 7,50 KM i dobijete 3.6 g proizvoda. Kad sam tek dobila paket mislila sam da se radi o običnom ružu za usne, ali kad sam ga stavila vidjela sam da su usne mekane i hidratizirane, pa mi nije bilo jasno o čemu se radi. Nakon toga sam otvorila katalog na internetu i vidjela da se radi o balzamu za usne u boji. Bila sam baš iznenađena jer usne odlično izgledaju a u isto vrijeme u mekane i zaštićene, što je idealno za ovo vjetrovito zimsko vrijeme. Odličan proizvod, jako sam zadovoljna.

http://www.avon.ba/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201602http://www.avon.ba/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201602


Broj komentara: 7:

  1. Krema za lice mi je odlična i sporo se trosi,dok krema za ruke mi se u pocetku nekako cinila ljepljiva...


    http://zeberry.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nazalost nisam ovu za lice mogla koristit jer nije za moju kozu, a za ruke mi je super eheh

      Izbriši
  2. Avon always been a nice brand :)

    http://allornothing-blog.blogspot.co.uk/

    OdgovoriIzbriši